Onlangs is door onze stadsgids Jan van der Linden het prachtige boekje Wandelend door Amersfoort langs eeuwenoud humanisme samengesteld. Tijdens de wandelingen op 21 mei volgen we de route uit dit boekje.

Er zijn 2 wandelingen. Maximaal 12 mensen per wandeling, aanmelden verplicht.

Datum: zondag 21 mei 2023

Wandeling 1: 11.00 uur tot 13.00 uur
Verzamelen om 10:30 uur bij Grand Café Halewijn. Er is dan gelegenheid om koffie of thee met wat lekkers te nuttigen.

Wandeling 2: 14.00 uur tot 16.00 uur.
Verzamelen om 13:30 uur bij Grand Café Halewijn. Er is dan gelegenheid om koffie of thee met wat lekkers te nuttigen. Er is dan gelegenheid om koffie of thee met wat lekkers te nuttigen.

Startpunt/verzamelplek Grand Café Halewijn, Hof 14 3811CJ Amersfoort. Google Maps

Aanmelden Aanmelden is verplicht. Maximaal 12 mensen kunnen meedoen per wandeling. Graag aanmelden door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld daarbij duidelijk welk tijdstip uw voorkeur heeft. Belangrijk: u krijgt een reactie als u mee kunt wandelen.

Tijdens de wandeling krijgt u inzage in het prachtige boekje Wandelend door Amersfoort langs eeuwenoud humanisme en hoe het is samengesteld door onze stadsgids Jan van der Linden. Natuurlijk kunt u het boekje kopen deze dag voor de speciale prijs van 5 euro. Daarna is de prijs 7 euro, en 5 euro voor leden van het Humanistisch Verbond in Eemland.