Dame op fiets. Beeld bij opening Spinozafietsroute. Wees erbij!

Wil je bij de opening zijn?
Op vrijdag 25 juni tussen 14.00 – 17.00 kunnen deelnemers in tijdslots de route fietsen. Deelnemers ontvangen vanwege de feestelijke lancering een tasje met proviand van de Plantage. De tocht start in het centrum van Amsterdam en eindigt in het Nelson Mandelapark in de Bijlmer. Ook kan je de helft fietsen en de andere helft later.

De fietstocht is coronaproof ingericht:
Per tijdslot van 10 minuten mogen 4 fietsers starten. Je kunt dus met een groepje van maximaal 4 vrienden of gezinsleden fietsen. Opgeven voor een tijdslot kan met een groepje, in een tweetal of in je eentje. Dan kan het dus dat er anderen tegelijk met jou starten. Je hoeft niet samen de tocht af te leggen (maar dat kan uiteraard wel leuk zijn).

De Spinozafietsroute is onderdeel van ons 75-jarig jubileumprogramma en in samenwerking met Artis en de Vrijheid van Amsterdam ontwikkeld. Mede mogelijk gemaakt dankzij een legaat van een van onze leden, die niet wilde dat zijn naam bekend werd gemaakt maar die wij postuum opnieuw graag gedenken. Deelname is daarom gratis.

Let op:
Deelnemers hebben een fiets nodig, een smartphone en eigen oortjes of koptelefoon.
Startlocatie: bij Artisplein, aan de Plantage Middenlaan. S.v.p. vermijd de reguliere ingang van Artis aan de Plantage Kerklaan!

Je kan de fietsroute na de lancering gratis fietsen wanneer je maar wilt (deze is vanaf 26 juni te vinden op vrijheidvanamsterdam.nl).

Vragen?
Neem contact op met Hannah Hamans, [email protected]

Wil je erbij zijn? Meld je hieronder aan. Per tijdslot van 10 minuten mogen 4 fietsers starten. Opgeven kan tot uiterlijk 21 juni, 23:59 uur. 

Helaas! Was je net te laat?

Verruim je blik op jezelf, de ander en de wereld met onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Zo blijf je ook op de hoogte van onze cursussen en andere evenementen. 

Zij deden alvast een voorproefje

“Door de Spinoza route beleef je de stad op een onverwachte mooie manier. Doen, zeg ik!”
Andrea van Pol

“Wat een fantastische podcasts. Mooie verhalen, van klein tot groots in betekenis, die goed aan elkaar en aan de plekken in Amsterdam gelinkt worden.”
– Ruben Janssen, bioloog van Artis

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Humanistisch Verbond Amsterdam Amstelland. Dan ontvang je maandelijks inspiratie en nieuws in je mailbox over onze activiteiten, cursussen  en thema’s waarover we met elkaar nadenken en spreken.

Nu aanmelden voor de nieuwsbrief

We gaan zorgvuldig om met je gegevens, je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.

Heb je vragen, kom je er niet uit? Laat het ons weten. Stuur een mail naar [email protected]. Bedankt alvast!