kabels die verbinden in een open lucht

Naast het HUMA-café dat door de afdeling wordt georganiseerd, komen elke tweede zondagmiddag van de maand een aantal leden bij elkaar in een open café. Deelnemers ontmoeten elkaar en gaan in gesprek, wisselen ervaringen uit en onderzoeken elkaars meningen. Van daaruit kan er van alles ontstaan: samen eten, wandelen, naar de film, naar toneel, wat dan ook.

De locatie wordt van tevoren bekend gemaakt. Bijvoorbeeld in het najaar in de biljartkamer bij Pension Homeland achter het Scheepvaartmuseum, ’s zomers op het terras van het Tropenmuseum. Als live ontmoeten niet lukt, worden de gesprekken een enkele keer via zoom gehouden.

Er is een kerngroep van zo’n 8 deelnemers die regelmatig komen. Nieuwe deelnemers voor deze open, informele discussiebijeenkomsten zijn van harte welkom!

Entree is gratis, drankjes ed betaal je zelf.

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar Jacqueline Gerretsen (klik hier)

Je aanmelding is pas compleet als Jacqueline je een bevestiging heeft gestuurd.

Datum en tijd zondag 8 september 2024, 15:00 uur – 17:15 uur

Organisator Deze bijeenkomst wordt – buiten de afdeling om – georganiseerd door Jacqueline Gerretsen en Charles Schrijver, beiden lid van het Humanistisch Verbond in Amsterdam.

Locatie Bij warm en droog weer op het terras van restaurant De Tropen achter het Tropenmuseum en anders in de biljartzaal van Pension Homeland naast het Scheepvaartmuseum. Meld je aan, dan stuurt Charles je elke maand een uitnodiging, met de exacte locatie.

Prijs Entree is gratis, drankjes – en eventueel eten – betaal je zelf.

Aanmelden Mensen wordt verzocht zich vooraf aan te melden i.v.m. de te reserveren ruimte. Stuur een e-mail naar Jacqueline Gerretsen (klik hier) en vermeld daarin dat je graag wilt meedoen aan het Open Café op zondag 1 september 2024. Let op: je aanmelding is pas compleet als Jacqueline je een bevestiging heeft gestuurd.

Kom je voor het eerst? Meld je dan uiterlijk 1 week vooraf aan, zodat de organisatie je tijdig de locatie kan doorsturen.