Na een lange vakantiestop pakken we Moving Minds zoals we hadden afgesproken weer op met het onderwerp waar we eind juni zijn geëindigd. Want over geluk bleek meer te zeggen dan in een avond mogelijk was. Als opwarmer nog eens de introductie van vorige keer:

Een gelukkig leven leiden. Is dat niet waar ieder mens naar streeft? De een lukt dat beter dan de ander. En voor de een betekent gelukkig zijn vaak heel iets anders dan voor de ander. Hoe komt dat; waar komt geluk uit voort? Uit jezelf en wat is de rol van ‘de ander’? En wat is de rol van toeval of gewoon ‘geluk hebben’? Geld maakt niet gelukkig, maar het helpt wel, zo wordt gezegd. Arm maar gelukkig. Ook zo’n spreekwoord.

De Moving Minds treffen elkaar iedere 2de en 4e vrijdag van de maand. Het onderwerp bepalen we steeds tijdens de voorafgaande Moving Minds. Heb je zin om ook een keer kennis te maken? Meld je dan aan en kom gezellig een keer langs!
Het is ook mogelijk om op de mailinglijst voor de Moving Minds komen, door een mail te sturen naar ons algemene mailadres: [email protected] Wanneer je je aanmeldt, ontvang je vooraf een mail met informatie over het onderwerp die ter voorbereiding kan worden gelezen.
Is er een onderwerp waar je graag een keer over wilt spreken met de deelnemers? Kom naar de bijeenkomst en stel het gerust voor!

Tijd 19.30-22.00 uur

Het onderwerp bepalen we steeds tijdens de voorafgaande Moving Minds. Geef je op via het e-mailadres [email protected], dan ontvang je de agenda voor de avond ruim vantevoren.