De man met zijn flinke oeuvre die de jury (bestaande uit Andrée van Es, Bahram Sadeghi, Daan Roovers, Kris Sloot en Willemien van Aalst) roemt om zijn werkwijze: “hij stelt de lastige vragen die gesteld moeten worden in gesloten werelden en opent daarmee de ogen van jong en oud”, heeft ons flink aan het werk gezet. Op het festival kun je dan ook een grote variëteit verwachten van Rumi, soefisme (vindt hij humanisme), filosofie, muziek, theater, dichtkunst en heel veel liefde. Bovendien kun je weer verrassende zaken verwachten van de Humanistische Alliantiepartners zoals Human, Humanistisch Verbond, Universiteit voor Humanistiek, HVO Primair, Humanitas en Hivos.

Hou je agenda vrij op 7 juli van 12.00 – 17.15, om naar het Muziekgebouw aan het IJ te Amsterdam te komen en koop meteen je ticket, voor slechts 37,50.

Tijdens het event ontvangt Sinan Can de Van Praagprijs en deelt hij de aanmoedigingsprijs uit aan de 600 kinderen die vallen onder het recente (en misschien wel laatste) Kinderpardon.

Verder werken in ieder geval aan het programma mee: Daan Roovers, Nazmiye Oral, Meral Polat, Boris van der Ham, Daan Roovers, Feico Deutekom, Nemr, Eva van Manen en Sheila Sitalsing. Presentatie: Romana Vrede. Bekijk alvast het programma en meld je aan!

Wil je op de hoogte blijven? Stuur dan een mail naar [email protected]

Hoe zag het er de vorige keer uit? Check de foto’s op onze facebookpagina.

Foto: Linelle Deunk

Mag Het Licht Aan!

Een luminueze reis door het hoofd van Sinan San

Dit tweejaarlijkse event wordt georganiseerd door.
Humanistische Alliantiepartners zoals Human, Humanistisch Verbond, Universiteit voor Humanistiek, Humanistisch Vormingsonderwijs, Humanitas en Hivos.