Racisme

Onze spreker is een afgestudeerde psychosociaal en gestalt gezinstherapeut, die bekend staat om zijn diepgaande benadering van de menselijke psyche. Hij maakt gebruik van ‘deep self experience’ om mensen tijdens zijn lezing een reis te laten maken naar hun eigen onbewuste vooroordelen en aannames.

Met zijn persoonlijke inbreng als iemand die al 34 jaar in Nederland woont, kan hij ons bewust maken van de subtielere vormen van racisme die we misschien niet eens herkennen. Zijn benadering is zowel ervaringsgericht als holistisch, en hij biedt een diepgaande kijk op de complexiteit van racisme en institutioneel racisme.

Deze lezing biedt u een unieke kans om de vraag te stellen: ben ik racist of onwetend? Onze spreker zal deze vraag benaderen vanuit een empathische en begripvolle benadering en zal u in staat stellen om dieper in uw eigen bewustzijn te duiken om antwoorden te vinden.

We hopen dat u ons zult vergezellen op deze bijzondere reis en kijken ernaar uit om u te verwelkomen op deze belangrijke en verhelderende avond.

Wanneer: 1e bijeenkomst op woensdag 20 september of woensdag 27 september, 2e bijeenkomst op woensdag 11 oktober

Kosten: gratis voor leden / niet leden € 10,00 (indien u deze kosten niet kunt betalen, neem dan contact met ons op via de email). Inclusief koffie/thee.

Aantal deelnemers: voor de 1e bijeenkomst 15, voor de 2e bijeenkomst 30. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst ingedeeld. Na aanmelding krijg je een bevestiging.

Aanmelding is mogelijk tot uiterlijk 22 augustus bij: [email protected]

Flyer Racisme