Het Humanistisch Verbond staat voor een vrij en liefdevol Europa. Met ons manifest (heb jij al getekend?), interviews en verhalen vragen we aandacht voor Europa als waardengemeenschap. Samen kunnen we deze beschermen en vooral ook verder brengen!

Ook maken we deel uit van de coalitie Hart boven Hard. Tientallen organisaties hebben de krachten gebundeld voor een Europese Unie zonder haat en polarisatie, die landen en mensen verbindt.

Deelnemende organisaties

Op zondag 19 mei is een grote manifestatie in Utrecht. Van 13.00 tot 17.00 in Park Transwijk in Utrecht tonen wij ons hart: voor vrede, mensenrechten en gelijke kansen, en een samenleving waar we discriminatie en uitsluiting actief bestrijden.

Met sprekers uit binnen- en buitenland over een fair en ambitieus klimaatbeleid, een eerlijke economie en een gelijkwaardige en vreedzame samenleving en optredens van Fresku, Sabrina Starke, Kasba en Onias Landveld.

Kom ook naar Utrecht en spreek je uit voor vrede, mensenrechten en gelijke kansen. Spreek je uit voor een samenleving waar we discriminatie en uitsluiting actief bestrijden.

De toegang is gratis. Meld je aan via Facebook en kijk voor meer informatie op https://www.hartbovenhard.nu

 

Kom naar de manifestatie