Een gezellige ontmoeting waarbij we kunnen praten over wat boeiend is om te gaan organiseren met en voor elkaar.
Heel hartelijk willen we alle jongere leden en belangstellenden van Humanistisch Verbond Eemland uitnodigen op woensdagavond 22 februari om 20.00 uur in Café Onder de Linde, Groenmarkt 9, 3811 CP Amersfoort.

Ja, wat zijn jongere leden? Iedereen die zich als zodanig aangesproken voelt, zich hierbij voelt horen, er wil zijn of mee wil doen is van harte welkom.

De activiteiten die HV Eemland momenteel organiseert zijn veel op vrijdagmorgen of op zondagmorgen en in het verleden ook op de donderdagavond. Mogelijk lukt het jou niet hierbij aanwezig te zijn.
In het verleden zijn er leesgroepen, gespreksgroepen, cursusgroepen en ontmoetingsgroepen geweest in de avonduren en wie weet voel jij hier iets voor. Graag wisselen we met jullie van gedachten over jullie wensen en de mogelijkheden. Als je gewoon wat wilt komen drinken, ook helemaal leuk.

Hélène Hooft en Ria Olthof

Hélène Hooft is lid van het Humanistisch Verbond. “Ik ben 32 jaar en woon samen met mijn vriend en twee kinderen (3 en 1.5 jaar) in Amersfoort Zuid. Het lijkt mij super leuk en inspirerend om andere (jonge) leden van het Humanistisch Verbond Eemland te ontmoeten en hopelijk samen leuke en inspirerende activiteiten op te tuigen”.

Ria Olthof is coördinator van de activiteiten bij Humanistisch Verbond Eemland. “Ik ben 70 jaar en hoor zeker niet bij de jongere leden. Graag wil ik wel een keer aanwezig zijn om geluiden op te vangen en indien nodig de wensen die er leven mede te faciliteren”.

Mocht je belangstelling hebben, maar deze avond verhinderd zijn, wil je dan een mailtje sturen met een reactie naar [email protected]