Carola vertelt waarover haar werk gaat, vaak ingrijpende gebeurtenissen zoals gesprekken over verlies van gezondheid, werk of een relatie. Of over eenzaamheid en omgaan met situaties die je zo graag anders had gewild. Betekenisvol leven gaat over leven en sterven, en hoe je daarmee omgaat.

Na de pauze gaan we met Carola en met elkaar in gesprek en kunnen we zelf een antwoord proberen te vinden op de vraag naar hoe een betekenisvol leven eruit ziet of zou kunnen zien voor jou.

Datum zondag 12 maart 2023

Tijd 11:00 – 13:00 uur

Locatie De Binnenhof is het gebouw in het hart van de tuin van Woonvorm van de Toekomst,  Hof der Toekomst 29, Amersfoort. Google Maps

Kom je met de fiets, dan kun je die stallen in een rek meteen als je door de ingang bent. Als je met de auto komt, dan kun je parkeren op het parkeerterrein rechts bij De Terugblik of links bij Het Vooruitzicht.

Aanmelden We vinden het prettig wanneer je je van tevoren aanmeldt. Dat kan door een mail te sturen naar [email protected]. Mocht je op het laatste moment besluiten te willen komen en je bent niet aangemeld, dan ben je toch welkom.

— Bij (mogelijke) besmetting van corona of verkoudheid: blijf thuis! – –