Deze eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar ontmoeten we José Schiphorst. We gaan met haar in gesprek over vertrouwen geven en vertrouwen krijgen.
José is sinds enkele jaren directeur van kunstuitleen en galerie Beeldend Gesproken, kunst met een verhaal. Daarvoor was ze achttien jaar bestuurder van Humanitas DMH, (dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking). Daarnaast zat ze acht jaar in het bestuur van de Amsterdamse afdeling van de Vereniging Humanitas.

We nodigen u van harte uit om mee te komen praten. Er is muziek en wat lekkers bij de koffie en thee en we informeren elkaar over de komende bijeenkomsten in 2020

We ontmoeten u graag in de theaterzaal van De Instee, Zuidsingel 45-A, 3811 HC Amersfoort. De Instee was van oudsher een woongroep, maar inmiddels zijn in dit prachtige monumentale pand negen zelfstandige appartementen gevestigd. De theaterzaal is behouden gebleven.

Parkeren kan in de parkeergarages Koestraat of Beestenmarkt. Vanuit beide garages is het 5 minuten lopen naar De Instee.
Vandaar is het nog 3 minuten lopen.

Vanaf 10.30 uur is De Instee voor u geopend