n deze bijeenkomst van KoffieZin vertellen drie Humanistische Uitvaartbegeleiders over hun interessante werk. Het is bijzonder dat drie uitvaartbegeleiders hun verhaal komen doen met zijn of haar eigen inbreng. Alvast een tipje van de sluier:

“In nauwe samenwerking met de uitvaartverzorger is ons doel om voor nabestaanden een passende uitvaart voor hun dierbare overledene te verzorgen. De uitvaartverzorger doet meestal alleen de logistiek en wij maken een afspraak met de familie om het levensverhaal van de overledene op te tekenen en tot een verhaal, het ‘In Memoriam’ te maken. Dat IM lezen we dan tijdens de uitvaart en is van tevoren door de familie goedgekeurd.

Wij gaan in onze uitvaartbegeleiding uit van de mens en vertellen zijn of haar levensverhaal.
Dat is onze Humanistische visie.
Wij zijn opgeleide vrijwilligers en krijgen de kosten vergoed.
Dit is in het kort wie wij zijn! Maar er valt nog veel meer te vertellen en te laten zien!”

Bent u net als wij benieuwd om ieders persoonlijke verhaal te horen over hun werk? Dan bent u van harte welkom.

De organisatie vindt het prettig wanneer u zich van te voren aanmeldt. Dat kan door een mail te sturen naar activiteiten@humanistischverbond-eemland.nl

Mocht je op het laatste moment besluiten te willen komen en je bent niet aangemeld, dan ben je toch welkom.
Bij (mogelijke) besmetting van corona of verkoudheid: blijf thuis!

Locatie: De Binnenhof, Hof der Toekomst 64, 3823 HX Amersfoort. Van 11.00-13.00 uur.

Kom je met de fiets, dan kun je die stallen in een rek meteen als je door de ingang bent. Als je met de auto komt, dan kun je parkeren op het parkeerterrein rechts bij Terugblik of links bij Vooruitzicht.