De een komt voor kennis, de ander voor (h)erkenning of het vinden van gelijkgestemden. Op deze avond gaat het er om dat je anderen uit de regio Midden-Nederland van De Vrijdenkplaats leert kennen, in informele setting. Tijdens break-out rooms in Zoom zul je inspiratievolle vragen stellen aan elkaar, om zo te achterhalen wie de ander is. Het delen van de eigen ervaring staat tijdens deze avond centraal en je leert andere leden uit dezelfde regio al kennen voordat je elkaar in het echt ziet. Wie weet, woont er wel een lid bij jou in de buurt.

Wil je meedoen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier. Deelname is gratis.

Let op: dit event is alleen voor leden van De Vrijdenkplaats! Je kan je ook aanmelden voor deze activiteit als je nog geen lid bent van De Vrijdenkplaats maar dit wel wil worden. Dit geef je dan tijdens het aanmelden aan.

De Vrijdenkplaats

De Vrijdenkplaats van het Humanistisch Verbond is het platform voor iedereen die een geloof heeft of wil verlaten. Een veilige plek voor ontmoeting, herkenning en inspiratie.
Geloof je niet langer en heb je behoefte aan een luisterend oor, een gesprek of inspiratie? Bij De Vrijdenkplaats kun je terecht met je vragen, twijfels en ervaringen. We bieden cursussen, bijeenkomsten en thema-avonden.

vrijdenkplaats-geloofsverlater-humanistischverbond

De Vrijdenkplaats

De Vrijdenkplaats is een platform voor geloofverlaters, zoekers en twijfelaars. Het biedt verbinding, herkenning, veiligheid en inspiratie.