[Tekst gaat door onder afbeelding]

Jonge Humanisten Weekend, Najaarsweekend 2019

Het thema voor het weekend is dan ook zingeving. Wie ben je, wat vind je belangrijk en hoe ben je verbonden met de mensen, maatschappij en wereld om je heen?
Er staat een gevarieerd filosofisch programma voor je klaar met inspirerende gesprekken en workshops van twee sprekers. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte voor elkaar, de mooie omgeving, lekker eten en drinken, muziek en feest!

Start Vrijdagmiddag 1 november 2019, 17:00 uur
Einde Zondagmiddag 3 november 2019, 14:00 uur

Locatie Oldendieverhof
Oldendiever 5, Diever (Drenthe)
Google Maps

Kosten (inclusief eten, drinken, overnachting en sprekers):
€ 35 voor leden
€ 45 voor niet-leden

OV route
Als je met het openbaar vervoer komt, neem je het best de trein naar Steenwijk*, en stap daar over op bus 35 (Qbuzz) richting Beilen*. Je stapt uit bij de halte Diever, Brink.

* Groningers/Drenthenaren: vervang Steenwijk voor Beilen, en vice versa.

Facebook event

Ben jij erbij?

Sprekers

Niranyana Jayamary is fotograaf en praktisch filosoof, geboren in Sri Lanka. Door haar manier van bevragen maakt ze vaste denkpatronen zichtbaar, waardoor er nieuwe inzichten ontstaan. We gaan ontdekken wat en hoe we denken. Aan ons handelen zien we wat we als mens belangrijk vinden in het leven.

Bas Nabers is filosoof, schrijver en actief bij het Humanistisch Verbond. Zijn grote liefde voor wildernis en onherbergzame plekken maakt dat hij veel nadenkt over de wisselwerking tussen mens en natuur. Hoe afhankelijk zijn we van de natuur, en hebben we daar controle over? Welke verantwoordelijkheid hebben we voor de natuur en naar anderen, en hoe kan onze plaats in de natuur bijdragen aan zingeving?

Jouw inbreng is welkom!
Speel je een instrument, schrijf je graag of ben je op een andere manier creatief? Neem je inbreng mee naar het weekend, dan zorgen wij dat je dit zaterdagavond tot uiting kunt brengen! Het zou helemaal mooi zijn als het iets vertelt over jou en je idealen.