Jonge Humanisten Café Nijmegen

Je kent het wel: Je houdt een vurig betoog voor een groep vrienden, neemt deel aan een debat-avond, mengt je in conversaties op Facebook, of je organiseert bijeenkomsten voor de Jonge Humanisten. Je hebt een goed gesprek, er worden wat argumenten uitgewisseld, maar uiteindelijk is iedereen het met elkaar eens. En soms bedenk je je ineens: eigenlijk sta ik hier wel te preken voor eigen parochie!

Is dat eigenlijk erg? Het kan heel lekker zijn om je onder een groep gelijkgestemden te bewegen, en het samen eens te zijn over belangrijke zaken. Het komt de saamhorigheid en het groepsgevoel zeker ten goede. Maar soms wil je misschien juist mensen bereiken die anders denken over dingen dan jij. Waarom zou je dat willen, en hoe doe je dat dan? Daarover gaan we het deze avond hebben.

Datum dinsdag 22 oktober 2019
Inloop 19.30
Start programma 20.00
Locatie Café Wallstreet, Wintersoord 18, naast café Ondersteboven, Nijmegen
Prijs toegang gratis

Facebook event

Hou de website van Jonge Humanisten Nijmegen en Facebook-pagina in de gaten voor de laatste updates, interessante nieuwtjes en een overzicht van activiteiten. En laat je vrienden weten dat je onze bijeenkomsten gaat bezoeken: iedereen is welkom!

Meer lezen over Jonge Humanisten in Nederland? Kijk hier.