Agenda Noord-Holland-Noord

Introductiecursus humanisme Heilo

14 feb

Introductiecursus humanisme Heilo

Vanaf 14 februari 2019 organiseert de afdeling Noord-Holland-Noord van het Humanistisch Verbond in Heilo de Introductiecursus humanisme. Maak in vier interactieve avonden kennis met de rijkdom van het humanisme.

Hoe sta ik in de wereld? Hoe maak ik mijn keuzes? Hoe ziet mijn ideale leven eruit? Houden deze vragen je bezig, stap dan in de rijke humanistische traditie. Deze levensvragen zijn niet nieuw. Ze houden de mens immers al eeuwen lang bezig. Van Socrates tot Foucault allemaal hebben zij naar antwoorden gezocht. Door hiervan kennis te nemen en er met elkaar over te praten, vind je je eigen antwoorden. Door inleidingen, presentaties, filmpjes en teksten komt onder begeleiding van docent Peter de Wit de humanistische traditie tot leven.

De cursus wordt gegeven op donderdagavonden van 19:30 - 22:00 uur op 14, 21 en 28 februari en 7 maart 2019. Voorkennis is niet vereist. De cursusprijs is inclusief reader. 

Voor meer informatie kun je terecht bij één van ons via cursus@humanistischverbond.nl  of op de website www.cursushumanisme.nu.

Aanmelden graag voor 7 februari via www.cursushumanisme.nu/

Meer informatie over inhoud en programma