Agenda Haarlemmerland

Introductiecursus humanisme Haarlem

2 okt

Introductiecursus humanisme Haarlem

Vanaf 2 oktober organiseert de afdeling Haarlemmerland van het Humanistisch Verbond in Leeuwarden de Introductiecursus humanisme. Maak in vier interactieve bijeenkomsten kennis met het humanisme.

Hoe sta ik in de wereld? Hoe maak ik mijn keuzes? Hoe ziet mijn ideale leven eruit? Als deze vragen u bezighouden, stap dan in de rijke humanistische traditie. Deze vragen houden de mens immers al eeuwen lang bezig. Van Socrates tot Foucault allemaal  hebben zij naar antwoorden gezocht. Door hiervan kennis te nemen en er met elkaar over te praten, vindt u uw eigen antwoorden. Door inleidingen, presentaties, filmpjes en teksten komt onder begeleiding van docent Peter de Wit de humanistische traditie tot leven.

De cursus wordt gegeven op dinsdagavonden van 19:30 tot 22:00 uur op 2, 9, 16 en 30 oktober 2018. Inloop is vanaf 19:00 uur. Voorkennis is niet vereist. De cursusprijs is inclusief reader. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij de cursusondersteuner, cursus@humanistischverbond.nl of via www.cursushumanisme.nu.

Aanmelden graag via www.cursushumanisme.nu

Meer informatie over inhoud en programma