Upon Entry

Op basis van het actuele programma van LAB-1 beslist de voorbereidingsgroep naar welke film we gaan.

Dit keer gaan we kijken naar UPON ENTRY. Deze Spaanse film duurt waarschijnlijk zo’n anderhalf uur.

Plot
Met geldige visa reizen Diego, een Venezolaanse stedenbouwkundige, en Elena, een danseres uit Barcelona, van Spanje naar de Verenigde Staten om samen een nieuw leven te beginnen. In het ‘land van de onbegrensde mogelijkheden’ willen ze hun geluk beproeven en hun carrière een nieuwe boost geven. Maar bij aankomst op het vliegveld in New York worden ze direct meegenomen voor verhoor. Vol ongeloof en verwarring belandt het koppel in een beklemmend inspectieproces waardoor niet alleen hun toekomst, maar ook hun onderlinge band op het spel komt te staan.

Upon Entry is een spannende psychologische thriller die zowel een licht schijnt op universele luchthavenangsten als een kritische blik werpt op huidige immigratiesystemen. De film van de Venezolaanse regisseurs Alejandro Rojas en Juan Sebastian Vásquez maakte een ronde langs vele internationale filmfestivals en werd meerdere malen bekroond.

Wil je ook meegaan? Meld je dan aan via [email protected], zodat we weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen. Verder reserveer je zelf kaartjes voor de film (https://www.lab-1.nl/bioscoopagenda) en ga je op eigen gelegenheid naar LAB-1.

Je kunt jouw naam ook op de maillijst laten zetten, zodat je maandelijks automatisch een uitnodiging ontvangt.  Stuur daarvoor een mailtje naar [email protected].

Wij hopen ook jou weer bij deze film-gespreksmiddag te kunnen begroeten.