beeld Humanistisch Wandelen wereldbol mensen

Op dinsdag 21 juni is het Wereldhumanismedag. Daarom organiseert Humanistisch Verbond Deventer e.o. daarom een speciale wandeling.

Tijdens een wandeling door de stad en stadsnatuur, ga je samen met anderen het gesprek aan over verbondenheid. Dit gebeurt onder begeleiding van humanistisch geestelijk verzorgers, professionele gespreksleiders en zingevers Hester Schipper en Gerjos Hengelaar. Wat betekent verbondenheid voor jou – met anderen, je omgeving en de natuur?

Wandelen vertraagt. Door te wandelen leer je op een andere manier naar je omgeving te kijken en hoe jij daar als mens in beweegt. De ideale setting dus voor een prikkelend gesprek en poëzie. We komen onder andere langs het humanistische monument en over de Spoorbrug, waar we de zon in de IJssel zien zakken.

Meld je aan en wandel mee.

Datum dinsdag 21 juni 2022

Start tijdstip 21:00 uur

Verzamelen vanaf 20:45 uur bij Wilhelminafontein op de Brink  Google Maps

Bijzonderheden Wandeling door de stad – o.a. langs het humanistische monument! – en wanneer de zon rond 22:00 uur in de IJssel zakt zijn we op de spoorbrug. Vandaar wandelen we terug en zijn rond 22:30 uur klaar. Wie wil kan dan nog een glas met ons drinken.

Prijs De wandeling is gratis, wel graag vooraf opgeven. Er is beperkt plaats.

Aanmelden via [email protected]