In het Humanistisch Café van 3 november licht Arthur de werkwijze van de stichting Haags Verhaal aan de hand van concrete voorbeelden toe. Hij gaat hierbij in op de kracht van Haags Verhaal in het met in elkaar in contact brengen van de diverse groeperingen in het gesegregeerde Den Haag. Op deze wijze wordt het begrip Verbinding, een van de landelijke prioriteiten van het Humanistisch Verbond, concreet gemaakt.

Na afloop kun je het mooie fotoboek van de kleurrijke Haagse gemeenschappen tegen gereduceerd tarief kopen. Via hun website https://www.haagsverhaal.nl/ kun je onder andere aanmelden voor de nieuwsbrief van Haags Verhaal om zelf op de hoogte blijven van de verschillende activiteiten.

Graag vragen we je om je even aan te melden via [email protected] als je gaat komen en dan ook graag aangeven of je wel of niet een maaltijd gaat gebruiken, dat is handig voor de organisatoren.
Tijdens de inloop zijn de drankjes voor rekening van het bestuur; daarna op eigen kosten; eventuele maaltijd is ook op eigen kosten.