Deep Democracy Frank Weijers
Beeld door: Human Dimensions

Je kent het wel. Iemand zegt iets wat geheel tegengesteld is aan je eigen visie. Je wordt ongemakkelijk, je vreest onenigheid en ruzie. Je snijdt maar snel een ander onderwerp aan. Maar wat nu als we andere zienswijzen, inzichten en achtergronden juist goed leren gebruiken? Als we een gesprek aan kunnen gaan over verschillen, waar alle betrokkenen plezier aan beleven? Maar hoe doe je dat? En hoe krijg je voor elkaar dat in groepen en vergaderingen iedereen aan het woord komt, en niet alleen die paar mensen die je altijd hoort? Dat je met elkaar verder komt en alle visies een plaats krijgen in het gesprek?

Deep Democracy is een aanpak die naar boven haalt wat meestal niet gezegd wordt. Frank Weijers is een van de meest bekende trainers van Deep Democracy in Nederland en auteur van het boek ‘Deep Democracy’. Op 10 april neemt hij je mee langs verschillende aspecten van Deep Democracy, en hoe je je vanuit dat gedachtegoed werkelijk kunt verbinden met de ander, met het ‘andere’ in anderen.

Datum zondag 10 april 2022

Programma
14:30 – 15:00 inloop
15:00 – 17:00 lezing met pauze
17:00 – 18:00 borrel

Locatie Perdu, Kloveniersburgwal 86, Amsterdam Google Maps

Prijs 
€ 5 leden*
€ 11 niet-leden*
* prijs is inclusief koffie/thee vooraf + tijdens de pauze + consumptiebon voor drankje na de lezing

Corona-informatie Vanaf vrijdag 25 februari 2022 is het het coronatoegangsbewijs op locaties waar minder dan 500 mensen binnen zijn, dus ook in Perdu, niet meer verplicht. Ook een vaste zitplaats, het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter worden losgelaten. Lees hier meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Humanistisch Verbond Amsterdam Amstelland
Dan ontvang je elke maand inspiratie en nieuws over onze activiteiten, cursussen, verdiepingsdagen en thema’s waarover we met elkaar nadenken en spreken.
E-mailadres:

☑ We gaan zorgvuldig om met je gegevens, je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.

Heb je vragen, kom je er niet uit? Laat het ons weten. Stuur een e-mail. Bedankt alvast!

Aanmelden wachtlijst

Oeps! We konden je formulier niet vinden.