Deze film nodigt uit om na te denken en in gesprek te gaan over verantwoordelijkheid dragen voor je online gedrag, over risico’s van geavanceerde apparatuur voor overheidstoezicht en meer.

Dit is een film uit de Black Mirror reeks; een serie films over de donkere kanten van de moderne maatschappij en de technologische ontwikkelingen daarbinnen. De verhalen in de films spelen zich af in de nabije toekomst maar vertellen ons iets over de samenleving waarin we nu leven.
De titel Black Mirror verwijst naar het zwarte scherm van je toestel waarin je jezelf weerspiegeld ziet. Als na de film het scherm op zwart gaat, zien we daarin de reflectie van onszelf en zullen we het gaan hebben over hoe de wereld en wijzelf beïnvloed worden door de technologische ontwikkelingen en wat we daarvan vinden.

Datum en tijd vrijdag 3 februari 2023, 20:00 – 22:00 uur

Locatie Humanistisch Centrum, W.A. Scholtenstraat 2, Groningen Google Maps

Prijs Deelname is uiteraard gratis maar neem eventueel iets te eten of te drinken mee

Aanmelden is niet verplicht maar fijn voor ons om een beeld te krijgen van de opkomst. Dat kan door te mailen naar [email protected], of via het contactformulier

Kom je voor het eerst, of ben je nieuwsgierig geworden? Je bent altijd van harte welkom! We zijn een groep twintigers, dertigers en enkele jonge veertigers die diepgang en gezelligheid combineren in een open sfeer. Meer weten? Lees alles over de Jonge Humanisten en het humanisme op de over ons-pagina.