Lees hier verder, voor meer informatie.

Skopein vraagt de bezoekers om een Coronatoegangsbewijs.

Je kunt je nu alvast per mail aanmelden

Hou je van films? Lijkt het je interessant om met andere filmliefhebbers na te praten?

Reserveer dan hier (via skopein.nl) een plaats voor de voorstelling van 18.30 uur. Voor de film van 2 november 2021.

En meld je aan voor de nazit bij Bert de Maar.  Via de mail of per telefoon 06 -30 80 29 93.

We starten direct na afloop van de film, in de bar bij de bioscoop, the Gallery. Je betaalt zelf je kaartje van 7 euro, of 5 euro voor donateurs. Het eerste drankje is op kosten van de afdeling.

Voor de goede orde: je hoeft geen lid te zijn of te worden van het Humanistisch Verbond voor deze activiteit. Wij willen gewoon een gezellige én verdiepende nazit met een humanistische inslag, met eenieder die daar ook voor voelt.

Het Filmhuis in Winterswijk vertoont minimaal 35 films per jaar. En dat zijn niet de reguliere commerciële films maar juist de kleinschalige pareltjes. Films die aanzetten tot invoelen en meevoelen, tot nadenken en napraten. Films die dus perfect passen bij het Humanistisch Verbond; een humanist is immers nieuwsgierig naar wat mensen beweegt, en gaat graag in gesprek om te komen tot nieuwe inzichten.

We hebben daarom contact gelegd met het bestuur van het Filmhuis en met Skopein/the Gallery, de locatie waar de films vertoond worden. We mogen elke eerste dinsdag van de maand een uurtje gebruik maken van hun ruimte om samen na te praten na afloop van de film.