voorkant-flyer-ontwerp-versie-11-1536×1083

Tijdens deze middag maak je kennis met de kunstenaars en help je op hun aanwijzingen mee met het maken en installeren van hun werk. Kennis van kunst is niet nodig, twee rechterhanden ook niet! Iedereen is welkom. Laat je verrassen door de beeldende kunst, wordt een essentieel onderdeel van het werk en verlies je rol als toeschouwer!

Deze expositie is onderdeel van een project, ondersteund door de Gemeente Breda, waarin Kunstenaarsinitiatief  DeLOODS onderzoek doet naar de relatie tussen kunst en toeschouwer.

De middag start met een introductie van Kunstenaarsinitiatief  DeLOODS, gevolgd door het voorstellen van de deelnemende kunstenaars. Er zal koffie en thee en een hapje aanwezig zijn tijdens een korte pauze. Vervolgens ga je aan de slag, samen met de kunstenaars en onder begeleiding van het team van DeLOODS. De activiteiten zijn zo ingericht dat iedereen kan deelnemen.

De expositie zal die avond officieel geopend worden om 19:30 uur. Vanaf 17.30 uur is er een lopend buffet voor wie wil blijven tot aan de opening.

Kosten: deelname is gratis.

Organisatoren: Lou van de Kruk en Hiltje Wansink.

Aanmelden: via [email protected].