Daartoe hebben we een aantal initiatieven genomen, zoals het maandelijkse HV-café, lezingen, cursussen, een toneelstuk, e.d. We streven naar zoveel mogelijk diversiteit daarin. Zo denken wij onze leden (en andere geïnteresseerden) te bereiken en elkaar te kunnen laten ontmoeten.
In dit kader organiseren we ook 6 keer per jaar ‘Eten met gesprekstof’. De meeste deelnemers zijn trouwe bezoekers. Af en toe zien we nieuwe gezichten. Nooit is het saai en altijd is er begrip voor elkaars mening.
We eten afwisselend bij één van de deelnemers thuis en eten dan “wat de pot schaft”. We beginnen met een drankje vooraf, kiezen een onderwerp om over te praten en gaan dan eten. Een onderwerp kan van te voren worden aangedragen, maar kan ook spontaan opkomen, bijv. naar een recentie gebeurtenis of televisie uitzending. In de discussie komen vaak verassende standpunten naar voren, en wellicht weet iemand anders uit de groep iets in te brenegn dat je je standpunt doet schuiven. Tot dusverre is er nog nog nooit gebrek aan een onderwerp geweest.
Het aantal deelnemers is 8-10, omdat anders een zinvolle discussie aan een enkele tafel te moeilijk wordt.
N.b: deelname implicieert geenszins dat we verwachten dat U ook een keer een bijeenkomst organiseert. Laat U zich dus niet door een dergelijke gedachte ervan weerhouden deel te nemen.
Regio: Noord
Categorie: Gespreksgroep
Afdeling: Assen en omgeving

Locatie

An en Jan Kolkman
Meesterswijk 16
9402 AG Bovensmilde
Telefoon: 0592 413291

Kosten

6,- p.p.