dodrecht in dialoog

Wat houdt een Dialoog in?
Een dialooggesprek, kun je zeggen, is een ontmoeting tussen mensen in een gesprek bij jou in de buurt. Het maakt verbinding tussen mensen die misschien anders niet zo snel met elkaar aan tafel zitten. Dat levert dikwijls, naast persoonlijke ervaringen en inspiratie, nieuwe initiatieven op die de onderlinge binding versterken.  Het brengt mensen op nieuwe ideeën en gedachten.

Fijn als je mee wil doen als gespreksdeelnemer aan een dialoogtafel. Per tafel zo’n 6-8 personen en een getrainde gespreksleider begeleidt het gesprek.

ZIN IN…
EEN GOED GESPREK
EEN FIJNE ONTMOETING
GEHOORD EN GEZIEN WORDEN ………

Meld je dan snel aan.
Toegang is gratis en iedereen is welkom.

Meld je aan: [email protected] of tel.nr. 078 8804484

Deze activiteit maakt onderdeel uit van de Empathische Kalender mei 2022 van de Nationale Dag van Empathie. De Nationale Dag van Empathie op 3 mei is een jaarlijks terugkerend moment waarop de diverse samenleving samenkomt om elkaar (opnieuw) te leren kennen. Door het uitwisselen van verhalen, dromen en ervaringen met elkaar leggen wij de gezamenlijke basis voor meer empathie, respect en begrip tussen de verschillende groepen in de Nederlandse samenleving. De Dag van Empathie is een initiatief van Stichting Nederland Wordt Beter.