Donderdag 8 juli vanaf 20:00 vindt er weer een online gesprekssessie plaats! – ‘In gesprek: waar sta jij?’

Deze avond gaan we met elkaar in gesprek volgens een specifieke methode, waarbij je even stil staat bij wie jij bent momenteel in je proces als geloofsverlater en wat je volgende stap zou kunnen zijn.

Het gesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Je bent van harte welkom om mee te doen! Na jouw registratie ontvang je een bevestiging en informatie. Je kunt anoniem meedoen door in Zoom je naam aan te passen.

Let op: dit event is voor leden van het platform. Ben je nog niet aangemeld daarvoor, dan kan dat direct bij aanmelding voor de gespreksavond.

Wat is De Vrijdenkplaats?

De Vrijdenkplaats van het Humanistisch Verbond is het platform voor iedereen die een geloof heeft of wil verlaten. Een veilige plek voor ontmoeting, herkenning en inspiratie. Geloof je niet langer en heb je behoefte aan een luisterend oor, een gesprek of inspiratie? Bij De Vrijdenkplaats kun je terecht met je vragen, twijfels en ervaringen. We bieden cursussen, bijeenkomsten en thema-avonden. Klik hier voor meer informatie.

Om te zorgen dat De Vrijdenkplaats een veilige, fijne omgeving is en blijft, zul je – voordat je mee kunt doen aan onze activiteiten of groep – altijd even gescreend worden door ons.