Banner Vrijdenkplaats (8)

Beste vrienden van de Vrijdenkplaats,

Wij zijn verheugd jullie uit te nodigen voor een bijzondere middag van inzicht en verbondenheid. Op 30 september zal Jessica Terwiel, een GZ-psychologe met ruime deskundigheid op het gebied van geloofsuittreding, ons meenemen op een reis door een thema dat velen van ons raakt: geloofsverlating en de weg naar nieuwe verbindingen.

Jessica Terwiel zal kennis delen over geloofsverlating en het verlies van dierbaren die daarbij horen. Met haar inzichten zal ze ons leiden naar een dieper begrip van de uitdagingen en kansen die zich voordoen wanneer we ervoor kiezen om een nieuwe weg in te slaan. We krijgen ook praktische tips over het opbouwen of herstellen van relaties met (nieuwe) dierbaren, het hanteren van sociale grenzen, en het omgaan met een veranderende identiteit.

Na de lezing is er ruimte voor discussie en het delen van eigen ervaringen. Samen kunnen we nieuwe perspectieven ontdekken en sterker verbonden raken, ongeacht onze achtergronden.

Mis deze boeiende avond niet en deel deze uitnodiging met andere vrijdenkers die geïnteresseerd zijn in dit belangrijke onderwerp.

Datum: 30 september

Tijd: 13:00 – 16:00

Locatie: Utrecht, volgt in de mail de week van de activiteit

Ja, ik kom!

vrijdenkplaats-geloofsverlater-humanistischverbond

De Vrijdenkplaats

De Vrijdenkplaats is een platform voor geloofverlaters, zoekers en twijfelaars. Het biedt verbinding, herkenning, veiligheid en inspiratie.

Banner Vrijdenkplaats (9)

Bekijk veelgestelde vragen

Kan het anoniem? Kost meedoen geld? Moet ik humanist zijn om mee te doen? Veelgestelde vragen en antwoorden lees je hier.

Banner Vrijdenkplaats (8)

Vaker meedoen aan activiteiten van De Vrijdenkplaats?

Meld je hier aan voor platform De Vrijdenkplaats. Dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten in de actieve regio’s. Er is ook een besloten facebookgroep.