Is het zinvol je iets voor te nemen? Misschien heeft u een goed voornemen voor 2023 en wilt u deze met ons delen? Of misschien ontstaat in gesprek met elkaar een voornemen voor 2023?

 

Andere locatie
Vanwege vakantie kunnen we deze keer niet terecht bij restaurant First Class. Daarom heten wij u graag welkom: In de tuinkamer van woongemeenschap Nieuwe Wede, Schothorsterlaan 52, 3822 NB Amersfoort

Café Vrijdenken op Vrijdag is op de eerste vrijdag van de maand. U en alle inwoners van Amersfoort en omgeving zijn van harte welkom om elkaar te ontmoeten, koffie/thee te drinken en in gesprek te gaan. Een vrijwillige bijdrage voor koffie/thee is welkom.

 

 

Datum 6 januari 2023

Tijd van 11.00 uur tot 12.30 uur

Locatie De Nieuwe Wede, Amersfoort

Kom je met de fiets, dan kun je deze bij Nieuwe Wede op slot zetten. En als je met de auto bent, dan kun je deze parkeren bij Nieuwe Wede. Kijk hier voor meer info.

De coronabasisregels zijn niet meer van toepassing. Maar toch, bij (mogelijke) besmetting of verkoudheid: blijf thuis!

Organisatie Café Vrijdenken op Vrijdag is een initiatief van het Humanistisch Verbond en Humanitas Eemland. Wil je meer weten over dit initiatief, stuur dan een mail naar [email protected] of [email protected] of kom langs!