Vera van Brakel zorgt met haar vlogs voor positieve energie’ zo is op haar website te lezen veravanbrakel.nl. Maar waarom heeft zij dit opgepakt en hoe ervaart zij dit medium? Hierover en mogelijk ook over haar andere activiteiten willen we deze ochtend met haar in gesprek.

Terugblik op het Café van Vrijdag 3 februari 2023
Deze vrijdag gingen we in kleine groepjes uiteen om onze gedachten te laten gaan over vier vragen uit het boekje Gedachtekracht van het Humanistisch Verbond. Lees het verslag hier.

Datum vrijdag 3 maart 2023

Tijd van 11.00 uur tot 12.30 uur

Onze locatie We heten u van harte welkom bij:
De Tuinkamer van woongemeenschap Nieuw Wede
Schothorsterlaan 52, 3822 NB Amersfoort

Komt u op de fiets, dan kunt u deze bij Nieuw Wede op slot zetten. En als u met de auto bent, dan kunt u deze parkeren bij Nieuw Wede.

Kosten Gratis entree. Een vrijwillige bijdrage voor koffie/thee is welkom.

Aanmelden We vinden het prettig wanneer je je van tevoren aanmeldt. Dat kan door een mail te sturen naar [email protected]. Mocht je op het laatste moment besluiten te willen komen en je bent niet aangemeld, dan ben je toch welkom.

— De coronabasisregels zijn niet meer van toepassing. Maar toch, bij (mogelijke) besmetting of verkoudheid: blijf thuis! —

Café Vrijdenken op Vrijdag is een initiatief van het Humanistisch Verbond en Humanitas Eemland, op de eerste vrijdag van de maand. Iedereen in Amersfoort en omgeving is van harte welkom om elkaar te ontmoeten, koffie/thee te drinken en in gesprek te gaan. Wil je meer weten over dit initiatief, stuur dan een mail naar [email protected] of naar [email protected] of kom gerust langs bij Vrijdenken of vrijdag!