Café Vrijdenken op Vrijdag is de eerste vrijdag van de maand. U en alle inwoners van Amersfoort en omgeving zijn van harte welkom van 10.30 uur tot 12.00 uur om elkaar te ontmoeten, koffie/thee te drinken en in gesprek te gaan.

Café Vrijdenken op Vrijdag is in Restaurant De Beren, Eemplein 81, 3812 EA Amersfoort. Tegenover De Beren kun je overdekt parkeren in Parkeergarage Eemplein. Vanaf de garage is het slechts 1 minuut lopen naar het restaurant.

Terugblik op het Café van Vrijdag 1 oktober jl.

Na een lange tijd was er weer een Café en wel op een nieuwe locatie. We zijn allerhartelijkst ontvangen door de medewerkers van De Beren. De eigenaar kon helaas niet aanwezig zijn, maar in het mailcontact vooraf spatte zijn enthousiasme ervan af. ‘Wat een leuk idee, ik ga overleggen’ en ‘We hebben er zin, mag ik wellicht aansluiten’. Hopelijk gaan we vrijdag 5 november onze gastheer ontmoeten.

 Café Vrijdenken op Vrijdag is een initiatief van het Humanistisch Verbond en Humanitas Eemland. Wil je meer weten over dit initiatief, stuur dan een mail naar vhb.eemland@humanitas.nl of humanistischverbondeemland@gmail.com of kom langs!