Op vrijdag 6 december vertelt Co Schop wat vrijwilligerswerk voor hem betekent. Co is een ervaren vrijwilliger en actief sinds de jaren 70. Hij is zowel verbonden als vrijwilliger aan Humanitas Eemland als aan het Humanistisch Verbond.

Café Vrijdenken op Vrijdag is elke eerste vrijdag van de maand in café De Lieve Vrouw aan de Lieve Vrouwestraat 13 in Amersfoort.

Jij en alle inwoners van Amersfoort en omgeving zijn van harte welkom van 10.30 uur tot 12.00 uur om elkaar te ontmoeten, koffie/thee te drinken en in gesprek te gaan.

Terugblik uit het Café van Vrijdag 1 november jl.
Deze ochtend vertelde Marianne ter Maat, coördinator boeiend en interessant over Home-Start van Humanitas Eemland. Wat doet een vrijwilliger wel en wat juist niet bij het ondersteunen van een jong gezin? Wat is de rol van coördinator hierin? Deze ochtend gaf zij onder andere antwoord op deze vragen. Ook de samenwerking met andere vrijwilligersorganisaties kwam ter sprake. Op de website van Humanitas Eemland staat een terugblik van deze ochtend.

Café Vrijdenken op Vrijdag is een initiatief van het Humanistisch Verbond en Humanitas Eemland. Wil je meer weten over dit initiatief, stuur dan een mail naar [email protected] of [email protected] of kom langs!