Onze gast is Thea Campagne, voorzitter van Power-Amersfoort.
Co Schop, lid van het Humanistisch Verbond, leidt dit onderwerp in.

Café Vrijdenken is elke eerste vrijdag van de maand. U en alle inwoners van Amersfoort en omgeving zijn van harte welkom van 10.30 uur tot 12.00 uur om elkaar te ontmoeten, koffie/thee te drinken en in gesprek te gaan.
Café Vrijdenken op Vrijdag is in Restaurant De Beren, Eemplein 81, 3812 EA Amersfoort. Tegenover De Beren kun je overdekt parkeren in Parkeergarage Eemplein. Vanaf de garage is het slechts 1 minuut lopen naar het restaurant.

Voor toegang bij “de Beren” voor Vrijdenken op vrijdag wordt u gevraagd om een Coronacheck bewijs te tonen en vergeet dan ook uw identiteitsbewijs niet!

Terugblik op het Café van Vrijdag 5 november jl.
We hebben het gehad over Ubuntu. In het kort wil Ubuntu zeggen: ik ben omdat wij zijn. Ubuntu is de diepgewortelde Afrikaanse levensfilosofie, waar ook Mandela zijn levenshouding op baseerde. Inge Boelaart schreef een verhaal voor het boekje: Ubuntu, wij zijn de aarde. Een boek met 67 verhalen, omdat Mandela 67 jaar van zijn leven aan de mensenrechten wereldwijd heeft gewijd. Het thema duurzaamheid stond en staat centraal.

Café Vrijdenken op Vrijdag is een initiatief van het Humanistisch Verbond en Humanitas Eemland. Wil je meer weten over dit initiatief, stuur dan een mail naar [email protected] of [email protected]