Wat het thema wordt, is nu nog niet bekend. We laten dat zo spoedig mogelijk weten via de mail en website. Of de deuren open kunnen gaan, hangt uiteraard ook af van de corona-maatregelen. Ook dat laten we weten via mail en website.

Eén ding kunnen we al wel verklappen. We hebben een nieuwe locatie voor ons Café!

Namelijk: het gebouw van het Apostolische Genootschap aan de Meridiaan 39 in Amersfoort. De ingang is aan de zijde Sextant en parkeren kan aan de achterkant van Meridiaan 39.

Kom je met de fiets, dan kun je die in de kelder van het gebouw stallen.

Wel i.v.m. corona even van tevoren aanmelden via humanistischverbondeemland@gmail.com.

Terugblik uit het Café van Vrijdag 2 oktober 2020

Vrijdag 2 oktober was voorlopig de laatste ontmoeting van het Café Vrijdenken in de Theetuin De Heyligenberg in Leusden. De opkomst was niet groot, maar daardoor konden de gasten in kleine kring over het thema eenzaamheid in gesprek gaan. Dit thema was bewust gekozen omdat van 1 tot en met 8 oktober de landelijke week tegen eenzaamheid was. In Amersfoort en omstreken omgedoopt tot de week van de ontmoeting.

Jij en alle inwoners van Amersfoort en omgeving zijn van harte welkom van 10.30 uur tot 12.00 uur om elkaar te ontmoeten, koffie/thee te drinken en in gesprek te gaan.

Je bent van harte welkom en de koffie/thee staat voor je klaar!

Café Vrijdenken op Vrijdag is een initiatief van het Humanistisch Verbond en Humanitas Eemland. Wil je meer weten over dit initiatief, stuur dan een mail naar vhb.eemland@humanitas.nl of humanistischverbondeemland@gmail.com of kom langs!