Deze ochtend is Jan van der Linden te gast. Jan laat je aan de hand van woorden alvast warmlopen voor twee wandelingen op 22 september: een humanistische wandeling en de wandeling ‘Tekens aan de wand”. Hij licht deze ochtend alvast een tipje van de sluier op.

Café Vrijdenken is elke eerste vrijdag van de maand in café De Lieve Vrouw aan de Lieve Vrouwestraat 13 in Amersfoort.

Jij en alle inwoners van Amersfoort en omgeving zijn van harte welkom van 10.30 uur tot 12.00 uur om elkaar te ontmoeten, koffie/thee te drinken en in gesprek te gaan.

Terugblik uit het Café van Vrijdag 2 augustus Thuisadministratie bij Humanitas Eemland:

Helen Scherpenisse, coördinator, vertelde deze ochtend meer over haar activiteit van Humanitas Eemland. Een vrijwilliger van de Thuisadministratie is preventief bezig om te voorkomen dat de problemen te groot en te onoverzichtelijk worden. In principe blijft de vrijwilliger één jaar. In het begin gaat de vrijwilliger er frequent heen en bouwt dan de ondersteuning langzaam af. ‘We helpen, maar nemen niets over.’

Café Vrijdenken op Vrijdag is een initiatief van het Humanistisch Verbond en Humanitas Eemland. Wil je meer weten over dit initiatief, stuur dan een mail naar [email protected] of [email protected] of kom langs!