De een komt voor kennis, de ander voor (h)erkenning of het vinden van gelijkgestemden. Ons platform groeit snel, maar we hebben elkaar nog niet kunnen ontmoeten. Op deze avond gaat het er om dat je anderen van Platform de Vrijdenkplaats leert kennen, in informele setting.  We werken met breakout rooms en delen de groep in teams. We leren elkaar kennen met kletsen, opdrachtjes, een quizje en vragen aan en over elkaar.

Doe mee aan de online kennismakingsavond! Deelname is gratis. Je kunt je opgeven door het aanmeldformulier in te vullen.**

Let op: dit event is alleen voor leden van Platform de Vrijdenkplaats. Ben je nog niet aangemeld daarvoor, dan kan dat direct bij aanmelding.

**Opgeven voor dit event is niet meer mogelijk.

De Vrijdenkplaats

De Vrijdenkplaats van het Humanistisch Verbond is het platform voor iedereen die een geloof heeft of wil verlaten. Een veilige plek voor ontmoeting, herkenning en inspiratie.
Geloof je niet langer en heb je behoefte aan een luisterend oor, een gesprek of inspiratie? Bij de Vrijdenkplaats kun je terecht met je vragen, twijfels en ervaringen. We bieden cursussen, bijeenkomsten en thema-avonden.

vrijdenkplaats-geloofsverlater-humanistischverbond

De Vrijdenkplaats

De Vrijdenkplaats is een platform voor geloofverlaters, zoekers en twijfelaars. Het biedt verbinding, herkenning, veiligheid en inspiratie.