Als iets van waarde opduikt is de meetlat meestal niet ver weg. Het goud gaat naar de snelste hardloper. Het leukst is het bericht met de meeste ‘likes’. En alle lof verdient de leerling met de hoogste cijfers. Hoe meer mensen het waarderen hoe meer iets waard wordt. Maar is wat alleen ikzelf waardevol vind dan minder waard? En wat is de waarde van zaken die niet te meten zijn? Hoeveel is vriendschap waard? En hoe waardeert de natuur de menselijke maat?

Via de dialoog gaan we daarover met elkaar in gesprek.

Wat houdt een Dialoog in?
Een dialooggesprek, kun je zeggen, is een ontmoeting tussen mensen in een gesprek bij jou in de buurt. Het maakt verbinding tussen mensen die misschien anders niet zo snel met elkaar aan tafel zitten. Dat levert dikwijls, naast persoonlijke ervaringen en inspiratie, nieuwe initiatieven op die de onderlinge binding versterken.  Het brengt mensen op nieuwe ideeën en gedachten.

Samen met de bibliotheek Zwijndrecht organiseren we deze dialoogtafel(s). Fijn als je mee wil doen als gespreksdeelnemer aan een dialoogtafel. Met zo’n 6-8 personen om tafel en een getrainde gespreksleider begeleidt het gesprek.

Zin in..
een goed gesprek?
een fijne ontmoeting
gehoord en gezien worden?

Meld je dan aan voor de dialoogtafel.

Datum en tijd dinsdag 11 april 2023,  19:30 – 21:30 uur

Locatie Bibliotheek Walburg, Norderstedtplein 8, Zwijndrecht Google Maps

Prijs Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden Per email: [email protected]

of via telefoon 078 8804484.