Een luisterend oor

Drukken uw vragen en problemen zo op uw gemoed en bepalen ze voor een groot deel uw dagelijkse stemming dat u er niet meer uit komt? Bent u eenzaam? Praten met een ander kan dan opluchting brengen en u mogelijk weer enig perspectief geven, ook al is alles niet in één keer opgelost.

Het Humanistisch Verbond in de regio Den Haag beschikt over ervaren vrijwillige begeleiders die bereid zijn om uw gesprekspartner te zijn. Zij beschikken over een rijke levenswijsheid en zijn getraind om volgens de humanistische levensbeschouwing met u in dialoog te gaan over uw levensvragen. Onze benadering is van mens tot mens, wij zijn geen therapeuten.

Onze vrijwilligers komen bij u thuis op bezoek of gaan er samen met u op uit. U krijgt dan de gelegenheid om in alle openheid en vertrouwelijkheid van gedachte te wisselen over hetgeen u alsmaar bezighoudt en niet loslaat. Waar mogelijk zal de vrijwillige begeleider u doorverwijzen naar professionele hulpverleners en daar desgewenst samen met u naar toe gaan.

Heeft u behoefte aan een gesprek, of wilt u inlichtingen over wat wij doen neem dan gerust eens contact met ons op met de coördinator, Miriam ter Luun: telefoon 06-400 72 224, e-mail [email protected].

Terug