Boekbespreking

Enkele dagen vóór de boekbespreking krijgt u van de moderator een deelnamebevestiging en een link naar de ZOOM-bijeenkomst.

Hoe gaat het dan verder?

Klik op die link, via een aantal klikken komt u vanzelf terecht bij de boekbespreking. Graag uw voornaam en achternaam invullen; zodat alle deelnemers kunnen zien wie u bent. Klik ook op ‘Call using internet audio’.

U kunt ook de applicatie van ZOOM downloaden (gratis). Dat hoeft niet per se, maar is wel stabieler en gemakkelijker, zeker ook omdat we vanuit het Humanistisch Verbond Haaglanden in de toekomst meer met ZOOM gaan werken.

Eerder kijken of het werkt

Zodra u link heeft ontvangen, kunt u op de link klikken en kijken of het lukt om bij de bijeenkomst te komen. Die is dan nog niet aan de gang, maar u ziet op uw scherm een mededeling dat de host zal de bijeenkomst zal starten. Klik vervolgens op ‘leave this meeting’.

De boekbesprekingen vinden steeds plaats op woensdagavonden van 19.30 uur tot 20.30 uur. Als alles goed verloopt, gaan we komend jaar hiermee verder. Wellicht heeft u ook een boek dat u zou willen bespreken. Graag nodigen we u uit om met suggesties voor boeken te komen.

Voor meer informatie per boek kunt u kijken op de websites van boekwinkels. 

 

Terug