Boekbespreking

U krijgt enkele dagen vóór de boekbespreking van de moderator een bevestiging van uw deelname en een link naar de ZOOM-bijeenkomst.

Hoe gaat het dan verder?

U hoeft slechts op die link te klikken en via een aantal klikken komt u dan vanzelf terecht bij de boekbespreking. Ook willen we u vragen om uw voornaam en achternaam in te vullen; zodat alle deelnemers kunnen zien wie u bent. Klik ook op ‘Call using internet Audio’.

U kunt ook de applicatie van ZOOM downloaden (kosteloos). Dat hoeft strikt genomen niet, maar is wel stabieler en gemakkelijker, zeker ook omdat we vanuit het Humanistisch Verbond Haaglanden in de toekomst meer met ZOOM gaan werken.

Eerder kijken of het werkt

Zo gauw de link bij nu binnen is kunt u op de link klikken en kijken of het lukt om bij de bijeenkomst te komen. Die is dan nog niet aan de gang, maar u zult op uw scherm een mededeling zien dat de host zal de bijeenkomst zal starten. U kunt nu weer klikken op ‘leave this meeting’.

De boekbesprekingen vinden steeds plaats op woensdagavonden van 19.30 uur tot 20.30 uur. Gaat alles goed verlopen dan gaan we komend jaar hiermee verder. Wellicht heeft u ook een boek dat u zou willen bespreken. Graag nodigen we u uit om met suggesties voor boeken te komen.

Voor meer informatie per boek kunt u kijken op de websites van boekwinkels. De boeken in het schema hieronder zijn recentelijk verschenen non-fictie boeken met uitzondering van het boek van Thomas Mann.

 

Terug