Het Humanistisch Verbond afdeling Haaglanden organiseert regelmatig activiteiten, zoals cursussen, lezingen en debatten.

Actuele informatie over onze activiteiten vind je in de agenda. Ze zijn toegankelijk voor leden en niet-leden.

Alle activiteiten en relevant nieuws verschijnt op de website: Website Humanistisch Verbond van de afdeling Den Haag en via attenderingsmails aan de leden. Daarnaast verschijnt drie keer per jaar het papieren Ledenblad Humanistisch Verbond afdeling Den Haag, dat naar alle leden wordt verzonden. Zie ook https://www.humanistischverbonddenhaag.nl.

Heb je ideeën, wil je helpen bij het organiseren van activiteiten of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Bestuur

Voorzitter – Ludolf van Hasselt

Penningmeester – Kees Overmeer

Secretaris – Hella Prins

Leden:

Marjan Duijm

Luc Meuwese

Bert Verzijl

 

Ondersteuning

Judith Mos (secretariaat)

Inge Camfferman

 

Adres

Citroenstraat 56

2564 PM Den Haag

T 06 – 573 70 445

E info@humanistischverbonddenhaag.nl
http://www.humanistischverbonddenhaag.nl

Het secretariaat is niet fulltime bezet. Als er niet wordt opgenomen kun je je boodschap inspreken via het antwoordapparaat. Vermeld daarbij je naam en telefoonnummer. Je wordt teruggebeld. Je kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@humanistischverbonddenhaag.nl met vermelding van naam en telefoonnummer. Ook dan nemen we contact met je op.

Een luisterend oor

Je wilt wel een gesprek maar ziet geen kans om met iets zo persoonlijks bij iemand aan te kloppen? Je kunt moeilijk terecht bij je partner, een familielid, vriend of goede buur? Praten is altijd mogelijk, bijvoorbeeld met één van de vrijwillige begeleiders van het Humanistisch Verbond.

Onze vrijwilligers komen bij je thuis op bezoek of gaan er samen met je op uit. Je krijgt dan gelegenheid om in alle openheid en vertrouwelijkheid van gedachte te wisselen over hetgeen je bezighoudt en niet loslaat.

Humanistische Begeleiding door Vrijwilligers

Telefoon: 06 400 72 224

E-mailadres: hbv@humanistischverbonddenhaag.nl

Coördinator: Miriam ter Luun