Actuele informatie over onze activiteiten vind je in de agenda. Ze zijn toegankelijk voor leden en niet-leden.

Alle activiteiten en relevant nieuws verschijnt op de website: Website Humanistisch Verbond van de afdeling Den Haag en via attenderingsmails aan de leden. Daarnaast verschijnt drie keer per jaar het papieren Ledenblad Humanistisch Verbond afdeling Den Haag, dat naar alle leden wordt verzonden. Zie ook https://www.humanistischverbonddenhaag.nl.

Heb je ideeën, wil je helpen bij het organiseren van activiteiten of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Bestuur

Voorzitter

Ludolf van Hasselt

Penningmeester

Kees Overmeer

Secretaris

Inge Camfferman

Leden

Marjan Duijm

Heleen Jonker

Luc Meuwese

Jan Kammeyer

Judith Mos (secretariaat)

 

Adres

Traviatastraat 25

2555 VG Den Haag

T 06 – 573 70 445

E info@humanistischverbonddenhaag.nl
http://www.humanistischverbonddenhaag.nl

Het secretariaat is niet fulltime bezet. Als er niet wordt opgenomen kun je je boodschap inspreken via het antwoordapparaat. Vermeld daarbij je naam en telefoonnummer. Je wordt teruggebeld. Je kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@humanistischverbonddenhaag.nl met vermelding van naam en telefoonnummer. Ook dan nemen we contact met je op.

Een luisterend oor

Je wilt wel een gesprek maar ziet geen kans om met iets zo persoonlijks bij iemand aan te kloppen? Je kunt moeilijk terecht bij je partner, een familielid, vriend of goede buur? Praten is altijd mogelijk, bijvoorbeeld met één van de vrijwillige begeleiders van het Humanistisch Verbond.

Onze vrijwilligers komen bij je thuis op bezoek of gaan er samen met je op uit. Je krijgt dan gelegenheid om in alle openheid en vertrouwelijkheid van gedachte te wisselen over hetgeen je bezighoudt en niet loslaat.

Humanistische Begeleiding door Vrijwilligers

Telefoon: 06 8193 7263

E-mailadres: hbv@humanistischverbonddenhaag.nl

Coördinator: Miriam ter Luun