Klik hier voor het actuele overzicht van onze activiteiten! Kunnen wij jou verwelkomen bij een van onze evenementen? Meld je dan aan bij de contactpersoon van de activiteit.

Naast activiteiten en bijeenkomsten komen wij ook graag bij elkaar om te praten over diverse onderwerpen. Hieronder lees je er meer over.

Gespreksgroep

Binnen de afdeling Midden- en Zuid-Twente willen we gaan starten met een gespreksgroep die eens per maand bij elkaar komt (voorkeur voor de maandagmiddag). In deze gespreksgroep kan bijvoorbeeld naar een korte documentaire gekeken worden over een interessant thema waardoor wij geïnspireerd door de documentaire met elkaar van gedachten kunnen wisselen.

Bovenstaande is een bedachte vorm van de gespreksgroep, maar hier kunnen we in overleg uiteraard van afwijken. Wij hopen vooral met elkaar in de toekomst een vorm van een Humanistisch Café te kunnen starten waarbij wij met elkaar in gesprek blijven op een laagdrempelige en inspirerende manier.

Kortom: heb jij interesse om met anderen van gedachten te wisselen en deel te nemen aan een gespreksgroep? Laat het ons dan weten!
Dit kan via Jan Meinsma: [email protected].

Radiouitzending Ongelooflijk! Humanisme in Overijssel

Samen met de afdelingen Zwolle en Deventer verzorgen wij de radiouitzending ‘Ongelofelijk Humanisme’ bij Radio Oost. Deze uitzending is elke zondag te beluisteren van 22.30-23.00 uur.

Uitzending gemist? Beluister ‘m hier!

Zij zijn ook te volgen via Facebook.