Humanistisch Café

Op iedere vierde woensdag van de maand organiseren wij het Humanistisch Café in de Stadkamer, Zeven Alleetjes 1A in Zwolle. Aanvang 20 uur, zaal open 19.30 uur, entree € 5,- (€ 3,- voor leden). Het café vormt een ongedwongen platform voor gedachten en meningen en biedt een mogelijkheid om die te scherpen en uit te diepen. Kijk in de agenda voor nadere informatie over de programmapunten van het Humanistisch Café. Voor meer informatie: neem contact op met Peter Meijlink of met Nora Walsarie Wolff.

(Tip: Meer behoefte aan verdieping? Kom ook eens langs bij het Filosofisch café in Zwolle!)

Zondagochtendbijeenkomst

Op elke tweede zondagochtend in de maanden september tot en met april komen leden van de afdeling van 10.30 tot 12.00 uur bij elkaar in Hotel Fidder (Koningin Wilhelminastraat 6 in Zwolle).

Tijdens deze zondagochtendbijeenkomst is ruimte voor bespreking en beschouwing van actuele thema’s, artikelen, boeken en persoonlijke ervaringen. De thema’s worden per keer in onderling overleg vastgesteld. Mocht u zelf ideeën willen inbrengen, dan horen wij die graag van u. U bent van harte welkom! Er zijn geen kosten aan verbonden. Kom gewoon een keer langs.

Radioprogramma

Elke zondagavond na het nieuws van 22.30 is op Radio Oost het programma ‘Ongelofelijk! Humanisme in Overijssel’ te beluisteren. Dit programma wordt in opdracht van onze afdeling verzorgd door Journalistiekstudenten van Hogeschool Windesheim.

Luister nu terug

De Jonge Humanisten

De Jonge Humanisten (alle leden van het HV onder de 35 jaar) komen in Zwolle met enige regelmaat bijeen. Activiteiten worden samen bedacht, van een filmavond tot theater en van een stadswandeling tot een gezamenlijk etentje. Meer informatie hierover? Mail naar [email protected]