Humanistisch Café

Op iedere vierde woensdag van de maand organiseren wij het Humanistisch Café in de Stadkamer, Zeven Alleetjes 1A in Zwolle. Aanvang 20 uur, zaal open 19.30 uur, entree 3 euro voor leden, 5 euro voor niet-leden. Het café vormt een ongedwongen platform voor gedachten en meningen en biedt een mogelijkheid om die te scherpen en uit te diepen. Kijk in de agenda voor nadere informatie over de programmapunten van het Humanistisch Café. Voor meer informatie: neem contact op met Peter Meijlink of met Nora Walsarie Wolff.

(Tip: Meer behoefte aan verdieping? Kom ook eens langs bij het Filosofisch café in Zwolle!)

Zondagochtendbijeenkomst

Op elke tweede zondagochtend in de maanden september tot en met april komen leden van de afdeling van 11.00 tot 12.30 uur bij elkaar in Hotel Fidder (Koningin Wilhelminastraat 6 in Zwolle).

Tijdens deze zondagochtendbijeenkomst is ruimte voor bespreking en beschouwing van actuele thema’s, artikelen, boeken en persoonlijke ervaringen. De thema’s worden per keer in onderling overleg vastgesteld. Mocht u zelf ideeën willen inbrengen, dan horen wij die graag van u. U bent van harte welkom! Er zijn geen kosten aan verbonden. Kom gewoon een keer langs.

Radioprogramma

Elke zondagavond na het nieuws van 22.30 was op Radio Oost het programma ‘Ongelofelijk! Humanisme in Overijssel’ te beluisteren. Dit programma werd in opdracht van onze afdeling verzorgd door Journalistiekstudenten van Hogeschool Windesheim. Er is nu een platform in ontwikkeling waarop podcasts en andere bijdrages te horen zullen zijn. De oude aflevering van het radioprogramma zijn nog wel terug te luisteren.

Luister nu terug

De Jonge Humanisten

Er zijn diverse Jonge Humanisten (alle leden van het HV onder de 35 jaar)  in Zwolle en Omstreken. Wil je meer weten hierover of nog beter wil je zelf iets organiseren voor jonge humanisten ? Mail naar [email protected]. Voor goede ideeën voor jongerenactiviteiten stellen we graag budget beschikbaar.