De afdeling Winterswijk en omstreken organiseert lezingen, cursussen of andere evenementen, voor leden en niet-leden. Zoals een filmbespreking op de eerste dinsdag van de maand en de Dialoog gespreksgroep op elke derde zondag van de maand.
Die evenementen vind je onderaan deze pagina.

BESTUURSLID GEZOCHT
Penningmeester en webredacteur Annemieke Klein Hesselink gaat per 2022 het bestuur verlaten. De afdeling zoekt dus een nieuw bestuurslid.

Maar als iemand zin heeft in een bestuursfunctie maar net niet in die taken, dan kan er onderling geruild worden. We zoeken vooral iemand die zin heeft het humanisme in de regio Oost-Achterhoek een impuls te geven. We vergaderen zo’n vier keer per jaar, dus het is geen hele grote belasting op dat punt.

Heb je interesse, neem dan contact op via [email protected]. Dan maken we even een afspraak om je meer te vertellen over wie we zijn en hoe we te werk gaan en hopelijk is er dan een match!

Meedenken
Heb je zelf ideeën voor activiteiten en heb je zin die samen met het bestuur te organiseren? Of wil je een bestuursvergadering bijwonen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via [email protected].

Nieuws
Wil je aankondigingen van activiteiten en nieuwsberichten van de afdeling per mail ontvangen, meld je dan aan bij  [email protected].

Nu ook op Facebook.

Nieuwsbrief en documenten

Jubilerend Humanistisch Verbond: ‘Weer met elkaar in gesprek komen’.
Dit is de kop van een interview met 3 bestuursleden van de afdeling in de 50+krant.
Het interview lees je hier.

Jubileumviering Humanistisch Verbond in Doopsgezind kerkje.
Een artikel over het 70 jarig jubileum in het Achterhoek Nieuws.
Je leest het hier.