Boekgroepen

Het Humanistisch verbond heeft twee boekgroepen. Op dit moment zijn beide groepen vol, maar u kunt zich opgeven voor een wachtlijst

De volgende bijeenkomst van de boekgroep 1 is op woensdag 24 november om 20 uur. Besproken wordt ‘Client E.Busken’ van Jeroen Brouwers. Als u zin heeft om zich aan te sluiten, kunt contact opnemen met: Heleen Kruys, telefoon 035 6210127.

De volgende bijeenkomst van de boekgroep 2 is op woensdag 17 november om 20 uur, in het kantoor van Humanitas, W.Barentzsweg 17a, Hilversum.  We bespreken dan het boek ‘De verliefden’ van Javier Marias. Als u mee wilt doen, kunt u contact opnemen met [email protected] of (06)10832198 (Ties).

Koffieochtenden

Elke eerste woensdag van de maand wordt er koffie gedronken vanaf 11.00 uur in de HEMA Hilversum. Inlichtingen bij [email protected] Nieuwe gezichten zijn van harte welkom!
Er is tijdelijk nog geen koffie-ochtend.

De 20e-dag-tafel

Het Humanistisch Verbond en Humanitas organiseren eetavonden,
voor de gezelligheid om samen te eten en om elkaar te leren kennen.
Bovendien willen we graag leuke en betaalbare restaurants ontdekken.
We doen dat als vast ritme rond de 20e dag van de oneven
maanden. Deelnemers melden zich steeds aan voor
één eettafel zonder verdere verplichtingen, minimaal
zes personen. De deelnemers worden verwacht tussen 18.00 en 18.30 uur.
De volgende eetavond is op vrijdag 19 november bij restaurant ‘Borobudur’, Stationsweg 36, Bussum.
Aanmelden (noodzakelijk): [email protected] of 06-10832198

Filosofisch café

Het humanistisch verbond organiseert op de laatste maandag van de oneven maanden een Filosofisch café.
Het is een ontmoetingsplaats voor mensen die antwoorden zoeken op vragen of uitgedaagd willen worden om na te denken over vragen die betrekking hebben op het menselijk bestaan.
Het café is bedoeld voor iedereen die wil nadenken, luisteren naar aanleiding van een thema, waarbij we de verbinding zoeken met de huidige samenleving.
Het volgende café is op maandag 29 november van 14-30-16.30 uur (inloop 14.15 uur) in de bovenzaal van café Dudok, Larenseweg Hilversum. QR-code of testbewijs verplicht.
Aanmelden bij [email protected] of 06-10832198, vanaf 15 november.