Introductie

Het werkgebied van de afdeling Eemland beslaat de plaatsen Amersfoort, Barneveld, Nijkerk, Nijkerkerveen, Achterveld, de Glind, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Bunschoten-Spakenburg, Leusden, Woudenberg en Scherpenzeel.

Afdeling Eemland heeft verschillende activiteiten voor zijn leden. De leden ontvangen drie à vier keer per jaar een nieuwsbrief met informatie.
Voor leden en niet-leden is regelmatig een Humanistisch Café met een actueel onderwerp. Hiervoor wordt een inleider/spreker uitgenodigd en er is volop gelegenheid mee te praten en te discussiëren. Ook worden voor leden regelmatig cursussen aangeboden.
De afdeling Eemland participeert in het Amersfoorts Platform voor Levensbeschouwingen en Religies.

Algemene contactgegevens Eemland

Stephensonstraat 38
3817 JC Amersfoort
Tel: (0653826450)
e-mail.: humanistischverbondeemland@gmail.com

Bestuur

Voorzitter 
Henk Pijper
tel.: 06 – 53826450
e-mail.: voorzitter@humanistischverbond-eemland.nl

Penningmeester
Farvardin Saadat
tel.:
e-mail.: farvardin_s@hotmail.com

Secretaris
Vacature

Activtiteitencoordinator
Ria Olthof
tel: 06-37446767
e-mail.: ria.olthof@kpnmail.nl
Ondersteuning bestuur:

Vacature

Vacatures

Het bestuur zoekt enthousiaste leden die willen meedenken en meewerken aan een actief en initiatiefrijk Humanistisch Verbond.

  • Wij willen in de regio meer bekendheid geven aan onze activiteiten en zoeken daarvoor mensen die de communicatie met de media willen verzorgen, website ontwikkelen en bijhouden of de nieuwsbrief willen verzorgen.
  • Voor de bijeenkomsten en activiteiten kunnen wij praktische hulp gebruiken zowel tijdens de activiteit maar ook bij de voorbereiding (verspreiden folders en dergelijke).

Heeft u belangstelling meldt u dan aan bij een van de bestuursleden.