Hoe werkt het?

Als je oproep wordt geplaatst op de website van het Humanistisch Verbond Amsterdam Amstelland kunnen andere mensen op je oproep reageren. Reacties worden eerst bekeken door het Humanistisch Verbond Amsterdam Amstelland voordat ze naar je doorgestuurd worden. Wij sturen de reacties naar het e-mailadres dat je in het formulier hieronder opgeeft, waarna je zelf contact op kunt nemen met de persoon die gereageerd heeft. Je hoeft dus geen contactgegevens in de tekst van je oproep te plaatsen. Je naam en e-mailadres worden door ons niet gedeeld met mensen die reageren.

Plaats je oproep

Handig om te weten

Wij behouden ons het recht voor om reacties af te keuren of oproepen niet te plaatsen. Wij streven ernaar om je oproep of reactie binnen 5 werkdagen te beoordelen.

Je oproep blijft een half jaar zichtbaar op onze website tenzij je ons vraagt je oproep te verwijderen.

Als je reactie op een oproep wordt goedgekeurd, dan worden je naam en e-mailadres per e-mail verstuurd aan de plaatser van de oproep. Je krijgt hier per e-mail bericht van. Vanaf dat moment is het Humanistisch Verbond Amsterdam Amstelland niet meer betrokken en is het aan de ontvanger van je reactie om contact met je op te nemen.

Je kunt slechts één keer per advertentie reageren.