open blik magazine

“Wij jongeren verdiepen ons steeds minder. We lezen liever snelle socialmedia- berichten. Terwijl juist de jonge humanisten in mijn omgeving behoefte hebben aan diepgang, aan een
open dialoog.
Daarom OPEN.BLIK.”

OPEN.BLIK Magazine is het tijdschrift vol blikopeners voor een humane wereld, voor en door jonge humanisten. Verwacht interviews, reportages, columns, feiten en meer. Het tijdschrift is een nieuw project van onze jongerenafdeling Jonge Humanisten.

EERSTE NUMMER: VRIJHEID VERSUS PLICHT

Het eerste nummer ‘Vrijheid versus plicht’ verkent de vraag: kun je vrij zijn om je leven vorm te geven zoals je wil, én voldoende je verantwoordelijkheid nemen om ook sociaal samen te leven met de ander en de planeet? Een interview met zorgvernieuwer Teun Toebes (22), feiten over botsende rechten in Nederland, een reportage van een antiracismeprotest en meer.

Bestel hieronder gratis dit exemplaar van OPEN.BLIK.

Ja, ik ontvang graag een gratis exemplaar van OPEN.BLIK!

  • We horen graag wat je van het magazine vindt. Mogen we je bellen?
  • We leggen je gegevens vast conform de AVG. Zie ons privacystatement.

Het Humanistisch Verbond is de enige onafhankelijke organisatie die staat voor een vrije en humane samenleving. We komen in actie als keuzes over leven, liefde, denken en dood in gevaar komen. Ons werk is alleen mogelijk met steun van onze leden. Samen versterken we het humanistische geluid in Nederland.