Jonge Humanisten

Ja, ik ben bij het Jonge Humanisten Weekend

Kom je naar het Jonge Humanisten Weekend? Gezellig! Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden, en druk op de knop 'aanmelden en betalen'. Daarna opent direct een betaallink waarmee je je ticket kunt betalen. Wacht met het sluiten van het venster totdat de betaling is afgerond. Alvast bedankt en tot in Diever!
    Heb je een allergie of voedselintolerantie? Vul bij 'anders' asjeblieft in welke allergie of voedselintolerantie je hebt, dan nemen we contact met je op.
    (Ticketprijs is inclusief eten, drinken, overnachting en sprekers)
  • € 0,00
  • Hidden
Jonge Humanisten Weekend, Najaarsweekend 2019

Ben jij een jonge Humanist? Of ben je nieuwsgierig naar het Humanisme? Kom dan 1 t/m 3 november naar het grote Jonge Humanisten-najaarsweekend in Diever. Tussen bos, hei en hunebedden proberen we onszelf en de wereld om ons heen weer een beetje beter te begrijpen.

Datum, locatie, programma en sprekers bekijken

Lid worden

Lid zijn is geen voorwaarde om aan activiteiten deel te nemen, maar toch biedt het zowel jou als ons voordelen. Als je lid wordt krijg je korting op diverse cursussen, workshops en activiteiten én je ontvangt het verenigingsblad HUMAN.

Wij kunnen met meer leden meer activiteiten organiseren. En we zorgen ervoor dat de humanistische waarden goed vertegenwoordigd blijven in de samenleving.

Een lidmaatschap kost € 6 per maand (€ 72 per jaar). Voor studenten en mensen met een minimuminkomen geldt het reductietarief van € 2,50 per maand (€ 30 per jaar). Meer betalen mag natuurlijk ook.

Word nu lid van het Humanistisch Verbond

Meer lezen over Jonge Humanisten