Noord-Holland-Noord

Afdeling Noord-Holland-Noord

De afdeling Noord-Holland-Noord bestrijkt het gebied tussen Den Helder, Alkmaar, West-Friesland en Purmerend. De afdeling organiseert activiteiten voor leden en belangstellenden, zoals cursussen (o.a. introductiecursus humanisme en filosofie) en humanistische cafés. Daarin is zowel aandacht voor wisselende thema’s, als voor ontmoeting. Activiteiten worden soms door betrokken leden, meestal door leden van het bestuur van de afdeling georganiseerd. Ideeën zijn van harte welkom!

Nieuws en activiteiten worden op deze website geplaatst evenals op onze eigen website www.humanistenforum.nl, en daarnaast brengen we afdelingsnieuws via Facebook www.facebook.com/nhnhv. Twee keer per jaar sturen we de leden die geen toegang hebben tot digitale informatie een  overzicht van de komende activiteiten. Kort voor een activiteit sturen wij een kort bericht aan onze leden om hen te attenderen op  de komende activiteit. Laat het ons weten als u dit bericht wil ontvangen.

In Purmerend is een enthousiaste werkgroep actief, die activiteiten organiseert voor leden en belangstellende in deze regio, waaronder eveneens humanistische cafés en cursussen.

Zowel leden als niet-leden zijn altijd van harte welkom.  Heeft u ideeën voor activiteiten en/of wilt u helpen die te organiseren? Of lijkt het u leuk om in het afdelingsbestuur te zitten? Neem dan contact met ons op. Kijk dan in het menu boven onze contactgegevens hier rechts.

Volledige agenda